Leyuran Panyimpenan énergi

RAKYAT LISTRIK MELAYANI RAKYAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leyuran Panyimpenan énergi

                                                                                         Téknologi panyimpen énergi jalma dina inti na

Proyék ieu nyertakeun pangwangunan jaringan sumber kalayan pembangkit listrik photovoltaic salaku inti, sareng sisi beban kalayan

kontrol konsumsi énergi salaku inti pikeun nyieun hiji stasiun kakuatan mikro terpadu kalayan "sumber, jaringan, beban jeung neundeun".

Aplikasi Rupa-rupa jenis Aplikasi dina Aplikasi Industri di Urban jeung

alat-alat pamakéan énérgi jeung taman komérsial wangunan publik

Solusi Rumah Tangga PV na BESS

1.Imah bakal zoned, sarta hiji Unit gudang énergi imah bakal ditempatkeun, sanggup supplying kakuatan ka beban di imah.

2.The alokasi rasional tina garis kakuatan jero villa ku cara maké breakers circuit dina kotak distribution pikeun mastikeun kerja dasar jeung sarat hirup nalika nyimpen énergi pikeun catu daya.

3.Customised solusi retrofit nurutkeun sarat customer.

Kaunggulan

1.Emisi enol, enol noise, hemat energi jeung perlindungan lingkungan ngaliwatan pamakéan generasi kakuatan photovoltaic

2. Long-term tabungan ongkos ngaliwatan pamakéan photovoltaics pikeun tabungan énergi langgeng

3.Rasional pamakéan hateup pikeun beautify na insulate hateupna ti panonpoé

4.The kombinasi gudang énergi pikeun rumah tangga nyandak suplai kakuatan kontinyu dina acara hiji gagalna kakuatan, kalawan waktu respon kirang ti 2s.

Kami nyayogikeun solusi mikro-grid pikeun bumi, nganggo photovoltaics anu disebarkeun sareng neundeun énergi pikeun ngabentuk jaringan mikro, sacara dasarna ngaleungitkeun kahariwang catu daya listrik.

Batré gudang énergi Produk